LOGO_Avtalsförvaltning_RGB

- Hur mycket kostar dålig inköpsmognad och bristande avtalsuppföljning?

Följ upp avtalen och täpp igen hålen! Marcus Bäckström belyser på ett enkelt och mycket tydligt exempel, hur viktigt det är att följa upp avtalen. Det finns ett uttryck, "ingen spaning, ingen aning". Låter vi bli att följa upp de upphandlade avtalen, vet vi inte om upphandlingen var bra eller inte, om vi köper från rätt leverantör eller får rätt kvalitet till rätt pris. I mitt jobb, ser jag så mycket pengar rinna ut från de offentliga verksamheterna. Genom att följa upp avtalen, kan du täppa igen hålen. Hinner du inte med? Hör av dig, så hjälper vi er att finna hålen och de första miljonerna i besparing + tips på hur ni täpper igen hålen. Sen kan ni anställa en avtalscontroller. Läs Marcus inlägg här